Despre noi

Clinica de Medicină Dentară Arca Med Craiova – Dolj desfășoară activități profesionale în domeniu de mai bine de 15 ani. Mai bine nici că se poate! O clinică modernă, într-o ambianță zâmbitoare și precis un mediu igienic, cu personal profesionist în frunte cu Dr. Anca ȘTEFANACHE (din anul 2000).

Dr. Anca Stefanache - Arca MedDr. Anca ȘTEFANACHE a absolvit în anul 1999 Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, urmată de Stagiul de Practică și Specializarea Stomatologie Generală.

Din anul 2000 Dr. Ștefanache practică în cadrul propriei Clinici de Medicină Dentară: Arca Med. Pentru o muncă de precizie, dinte cu dinte Dr. Anca Ștefanache a studiat precis de-a lungul timpului. A dobândit o serie de Competențe precum Implantologie, Radiodiagnostic Maxilo-Facial, Inhalosedare. Mai precis de-atât, este Doctor în Odontoterapie Restauratorie cu Teza de Doctorat „Fațetare directă cu materiale compozite la dinții devitali“. În 2015 a absolvit un Master în Restaurare Protetică cu Sprijin Implantar.

Doctorul Clinicii Arca Med are o experiență vastă în Stomatologie și extra-curriculară: acordă atenție constantă detaliului și noutăților în domeniu, participării la diverse cursuri, congrese naționale/internaționale și alte activități. Este Secretar General al Colegiului Medicilor Dentiști Dolj și Șeful Comisiei de Avizări de Cabinete de Medicină Dentară pe județ. Colaborează cu alți medici stomatologi de diverse specializări pentru o gamă largă de servicii în cadrul Clinicii Arca Med, unde personalul este selecționat cu precizie.