Tehnica de implant dentar Fast & Fixed: Dinti ficsi in doar 24 de ore

implant dentar

Ți-ai pierdut sau ești pe cale să-ți pierzi toți dinții? Îți dorești o restaurare fixă si rapidă a danturii, în locul unei proteze dentare mobile? Bazat pe o tehnologie nouă, sistemul de implant dentar Fast & Fixed îți oferă dinți ficși în doar 24 de ore, fiind cea mai rapidă și eficientă tehnică de implant dentar la ora actuală.

La Clinica Arca Med beneficiezi de dinți ficși, perfect funcționali și estetici într-o singură ședință, la costuri avantajoase, alături de multe alte beneficii:

1. Intervenție rapidă și eficientă

În numai 24 de ore ai dinți noi, perfect funcționali, iar astfel vei zâmbi în cel mai scurt timp. Implantul dentar prin tehnica Fast & Fixed necesită o singură intervenție, fără durere, cu rezultate perfecte și vindecare fără complicații.

2. Garanție și confort pe termen lung

Implanturile dentare prin tehnica Fast & Fixed au o garanție extrem de lungă, de până la 20 de ani, și oferă confort sporit comparativ cu proteza dentară mobilă.

3. Costuri reduse

Spre deosebire de implanturile clasice, care necesită mai multe intervenții, implanturile dentare prin tehnica Fast & Fixed presupun costuri mai mici, implicând mai puține vizite la medicul stomatolog.

4. Evitarea complicațiilor

Prin tehnica Fast & Fixed sunt evitate complicații în ceea ce privește lezarea formațiunilor anatomice prezente în structura maxilarelor sau cele legate de sinusuri, care pot apărea mai frecvent în intervențiile obișnuite. Structura osoasă existentă poate fi utilizată astfel cu eficiență maximă.

Profită de beneficiile implantului dentar Fast & Fixed la Clinica Arca Med!